Friday, April 24, 2009

Kahvaltı sofrası mutfakta...






















Kahvaltı sofrasının yapımına devam ediyorum . Henüz bitmedi . Ancak sofranın öyle bir tahta parçası üzerinde durmasına gönlüm el vermedi ve bir mutfağa taşımaya karar verdim . Şimdilik lavaboyu oluşturdum bir kaç tablo ve saat ekledim . Masada oturan hanımefendi hariç her şeyi kendim yaptım . Hanımefendi kısa bir süre için mankenlik (model) yaptı sadece , çalışmama çok yakında el yapımı bir figür ekleyeceğim . 2 hafta içerisinde tamamlanacağını düşünüyorum. Eleştiri ve önerileriniz benim için yol gösterici olacaktır. Görüşmek üzere.....







Saygılarımla

6 comments:

Pubdoll said...

I like your kitchen sink!
Very inventive!

-Helene

KONDOR said...

olmamış demek mümkün değil? elinizde yatkınmış anlaşılan buda artı bir durum 10.marifettede dediğim gibi minyatürle son 5 senedir araştırma yapa yapa delirmiş durumdayım . hatta 10.marifetide minyatür araştırması yaparken bulmuştum ve ilk konumda minyatür üzerinedir. bunca gereksiz bilgi ile sizi bilgilendirdikten sonra nacizane fikrim mutfağın daha yoğun doldurulması because minyatürde odalar ne kadar dolu o kadar hoş görünüm veriyor belkide sadelik bilinç tercihinizdir ama ben yazmak istedim. bu arada vallahi son satır lavabo altını eskiden oldğ gibi kumaş parçası ile kapatırsanız sempatik olabilir :)

sesiber said...

Lavabo altını kumaşla kapatın önerisinde bulunacaktım, Kondor benden önce davranmış. Toplu bakıldığında muhteşem bir çalışma. Detaylara tek tek baktığımda ise büyüleyici. Ben de çok seviyorum minyatür çalışmayı. Her detayı kendinizin yapmış olması ayrı güzel. Polimer kile sevgim zaten apayrı boyutta. Ellerinize, yüreğinize sağlık buradan da.
Bir de yorum yazarken karşımıza çıkan, şu kelime doğrulamayı kapatsanız, tam süper olacak.

Anonymous said...

çok güzel olmuş bunlar neyden yapıyosunuz hazır hani böyle hobi paketleri var onlardan mı alıp yaptınız? eğer bana nelerden yaptığınızı söylerseniz bense denemek isterim.ama ne olur bilmem:) ellerinize sağlık sevgilier..

necotti said...

Balböcüğü kullandığım malzeme fimo,çeşitli tahta parçaları vb.. hazır kitler den değil yani bu yaptıklarım.Başlangıçta sandalye yapmıştım,dedim ki bunada bi masa yapmak lazım,masanın üzerine birşeyler yapmak lazım vs vs.... bu duruma kadar geldi işte :)
saygılar...

Anonymous said...

ama harika olmuş ben denesem yapamam onu anladım ama yinede denemeye karar verdim ama ilerleyen zamanlarda:) yapmak istediğim o kadar çok şey varki sırada günler yetmiyor:) tekrar tekrar ellerine sağlık